Kursusbeskrivelse

Det kan være en vigtig og stor beslutning at vælge efteruddannelse. Der er mange retninger og ”skoler” at vælge imellem, og uddannelse er både tidskrævende og omkostningsfuldt.

DISPUK er kendt for at være praksisnært, teoretisk og metodisk velfunderet og nytænkende. Man gennemgår en stor professionel og personlig udvikling. Man bliver dygtigere som professionel og mere rolig som menneske.

Hvert år afslutter over 400 kursister et års uddannelse i DISPUK, i henholdsvis Snekkersten og Århus. Derudover gennemføres hvert år flere eksterne forløb rundt omkring i Danmark.

Den fulde uddannelse i narrativ samtalepraksis består af tre trin: DISPUKs 5-årige psykoterapeutiske efteruddannelse er den længste og mest omfattende uddannelse. Mange tager bare første år, eller de tre første år – måske fordi man ikke kan se sig selv i en decideret psykoterapeutisk praksis. Uanset om man arbejder indenfor familiearbejde,  i skoleverdenen, på opholdssteder, børne- og ungdomsinstitutioner, med behandling – og rådgivning, erhvervslivet eller i privat praksis, giver DISPUKs uddannelser et solidt narrativt fundament at arbejde ud fra.

Deltagerne vil få information om uddannelsens opbygning og indhold, og der vil blive rig lejlighed til at stille spørgsmål og få en fornemmelse af stemningen og ånden i DISPUK.

Der er mulighed for online deltagelse på mødet. Link fremsendes efter sidste tilmeldingsfrist.

Ofte stillede spørgsmål

2 timer

Gratis kr.

Datoer oplyses senere.

Datoer

Nedenfor kan du se relevante datoer og andre detaljer for kurset.

Datoer oplyses senere.

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt

Mette Agerbo

Kursussekretær

agerbo@dispuk.dk

4922 5161

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.