Kursusbeskrivelse

På dette gratis online informationsmøde om DISPUKs psykoterapeutuddannelse vil du have mulighed for at få et indblik i uddannelsens form, indhold og undervisningsfilosofi og blive introduceret til opbygningen af hele psykoterapeutuddannelsen samt 1. året, der også kaldes Grunduddannelsen.   

Efteruddannelsen i narrativ psykoterapi er en 5-årig psykoterapeutuddannelse sammensat af 3 moduler. Det kan være lidt svært at forstå opbygningen, hvorfor vi også afholder dette online informationsmøde, men kort fortalt består den Narrative Psykoterapeutuddannelse af følgende moduler:  

  • Grunduddannelsen, som er psykoterapeutuddannelsens første år og er en tværfaglig uddannelse i narrative praksisser og grundlæggende teori.  
  • 2. og 3. året, der har fokus på at blive narrativ samtaleterapeut.  
  • 4. og 5. året, der har fokus på psykoterapi i et narrativt perspektiv. 

Mange af vores kursister tager bare første år, som er Grunduddannelsen, eller de tre første år – måske fordi de ikke kan se sig selv i en decideret psykoterapeutisk praksis.  

Hvorfor et infomøde?  

Du kan fint starte på vores Grunduddannelse eller på hele vores psykoterapeutuddannelse uden at have deltaget i et infomøde, men for nogle kan det være en svær beslutning at vælge efteruddannelse. Der er mange retninger og ”skoler” at vælge imellem, og uddannelse er både tidskrævende og omkostningsfuldt. Derfor afholder vi et informationsmøde, hvor deltagerne kan høre mere om uddannelsens opbygning og indhold. Der vil også være rig lejlighed til at stille spørgsmål og få en fornemmelse af stemningen og ånden i DISPUK. 

DISPUK er kendt for at være et praksisnært, teoretisk og metodisk velfunderet og nytænkende hus. Hvert år afslutter over 400 kursister et års uddannelse i DISPUK i henholdsvis Snekkersten og Aarhus. Derudover gennemføres hvert år flere eksterne forløb rundt omkring i Danmark. 

Uanset om man arbejder indenfor familiearbejde, i skoleverdenen, på opholdssteder, børne- og ungdomsinstitutioner, med behandling – og rådgivning, erhvervslivet eller i privat praksis, giver DISPUKs uddannelser et solidt narrativt fundament at arbejde ud fra. 

Hvordan foregår det rent praktisk?  

Mødet foregår online og link fremsendes efter sidste tilmeldingsfrist. Det er gratis at deltage.  

Ofte stillede spørgsmål

Kl. 17-19

Gratis kr.

10. okt 2023 Online

Tilmeldingsfrist: 1. okt 2023

Underviser

Datoer

Nedenfor kan du se relevante datoer og andre detaljer for kurset.

10. okt 2023 Online Tilmeld

DETALJER

Online - Kursusnr. 23-954

23-954

10. okt 2023

1. okt 2023

2 timer kl. 17-19

Gratis kr.

Martin Nevers

Min. 12 - maks. 50 deltagere

10. okt 2023

Kl. 17.00-19.00.

Ingen

Tilmeld

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt

Mette Agerbo

Kursussekretær

agerbo@dispuk.dk

4922 5161

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.