Narrativ salon i Aarhus: Verbal fysioterapi og samtaler med børn

På denne Narrative Salon vil Allan Holmgren fortælle om sine mange års erfaring med at tale med børn og udøve, hvad han kalder verbal fysioterapi.

Det handler om at genoptræne den stemme, der er blevet svækket. Præcis som en muskel, der skal genoptrænes efter at have været i gips, skal det at kunne bruge ens egen stemme også genoptrænes.

For det kræver mod og styrke at kunne sige, hvad der ikke er i orden – og det kræver hjælp at få genoptrænet den muskel. Allan vil vise et klip fra en familiesamtale med en 6-årig dreng, der har overværet noget traumatisk mellem sin far og mor og ud fra dette klip, vil han fortælle om vigtigheden af, at de mennesker vi taler med, får styrket deres egen stemme.  

Salonen forgår på Restaurant NorR, Marselisborg Havnevej 46D, 8000 Aarhus

Ofte stillede spørgsmål

Ved Restaurant NorR (Marselisborg havn) er der parkering lige uden for halvøen, hvor Restaurant NorR ligger. Hvis der er mangel på ledige pladser der, er der altid pladser på den store grusplads før svinget.

Der kan parkeres på havnens pladser. Blot skal man huske at registrere sin nummerplade på en Ipad i baren hos  Restaurant NorR, senest 2 timer efter man har parkeret. Parkering gælder frem til kl. 23.59 samme dag

Vi serverer vand, vin og snacks på vores saloner.

kl. 17.00-19.00

300 kr. + billetgebyr inkl. moms

28. nov 2023 Aarhus

Tilmeldingsfrist: 19. nov 2023

Interviewer

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt

Nis Hartvith

Kursussekretær

hartvith@dispuk.dk

4922 5161

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.