Narrativ salon i Aarhus: Kærlighed som faglighed?

De sidste par år har vores direktør og konsulent Lasse Offenberg tænkt stadig mere på begrebet kærlighed i faglige sammenhænge.


Den gamle chilenske biolog, Humberto Maturana, der var med til at udvikle systemiske ideer, skrev og talte om kærlighed som et grundbegreb og som en fundamental kraft i al udvikling. Samtidig har den gamle skelnen mellem det professionelle, personlige og private gjort sit til, at fagfolk ikke blev for varme om hjertet – og denne stærke skelnen dukker stadig op, når snakken om kærlighed på arbejdspladsen tages.


Til denne narrative salon vil Lasse Offenberg i samtale med Anne Marie Pahuus dykke ned i, om kærlighed kan være et relevant begreb i vores faglige praksis? Hvad kan den, kærligheden, når vi arbejder med mennesker – og måske mennesker, som ikke har mødt så meget af den? Og er det overhovedet legitimt at bringe et sådant begreb ind i et fagligt felt, eller er det – som nogen vil mene – at bringe private følelser ind i arbejdet?


Anne Marie Pahuus er lektor i filosofi og prodekan på Aarhus Universitet og står bag nr. 14 i rækken af Aarhus Universitetsforlags populære Tænkepauser, der meget passende handler om og har titlen Kærlighed. Derudover har hun blandt meget andet beskæftiget sig indgående med Hannah Arendt og K. E. Løgstrup, som måske også har noget relevant at sige om emnet.
Salonen indledes med musik og fællessang, og der vil blive serveret et glas vin samt snacks.

Ofte stillede spørgsmål

Parkering i Århus 

Ved Restaurant NorR (Marselisborg havn) er der parkering lige uden for halvøen, hvor Restaurant NorR ligger. Hvis der er mangel på ledige pladser der, er der altid pladser på den store grusplads før svinget.

Der kan parkeres på havnens pladser. Blot skal man huske at registrere sin nummerplade på en Ipad i baren hos  Restaurant NorR, senest 2 timer efter man har parkeret. Parkering gælder frem til kl. 23.59 samme dag

Vi serveres vand, vin og snacks på vores saloner.

kl. 17.00-19.00

200 kr. + billetgebyr inkl. moms

Datoer oplyses senere.

Interviewer

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt

Nis Hartvith

Kursussekretær

hartvith@dispuk.dk

4922 5161

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.