Dansk Institut for Supervision, Personaleudvikling, Undervisning & Konsultation

Coachuddannelse & Vejlederuddannelse

- uddannelse for coaches og vejledere

Kvalificeret coaching og vejledning kan gøre en kæmpe forskel. DISPUK's intensive coachuddannelse og vejlederuddannelse styrker gennem moduler deltagernes coaching- og vejledningsfærdigheder. Herved bliver deltagerne i stand til at påtage sig komplicerede coaching- og vejledningsopgaver i et bredt felt. Dette kan eksempelvis være kvalificeret studievejledning, ledelsescoaching, kollegial vejledning, ungdomsvejledning, individuel coaching - og andre former for rådgivning, coaching og vejledning.

Færdigheder fra coachuddannelsen

På coachuddannelsen og vejlederuddannelsens moduler praktiseres der en kritisk og reflekterende tilgang til livet og til læring. Deltagerne bliver i stand til at udforske de meningsskabende historier, vi som mennesker kan fortælle om os selv.

Derfor kan deltagerne, efter endt kursus, konstruktivt skabe nye veje og muligheder for den coachede. De færdigheder som man opnår på uddannelsen, kan både bruges i coach- eller vejlederpraksis, såvel som til at blive en bedre leder eller konsulent. 


Fokus på værdier frem for lette løsninger

Uddannelsen hos DISPUK fokuserer ikke på enkle løsninger og værktøjer. I stedet fokuserer coachuddannelsen på samskabelse og samproduktion af nye frigørende fortællinger, som kan hjælpe den coachede videre med sit liv: 

”Det vigtigste af alt er at komme i dyb kontakt med sine personlige værdier og at kunne handle i integritet med dem” - som filosoffen Ole Fogh Kirkeby siger.

Vores coachuddannelse- og vejlederuddannelse er funderet i den narrative praksis og har dermed fokus på værdier i modsætning til "lette løsninger". Formålet med denne type efteruddannelse er at styrke dine evner og færdigheder - og at gøre dig til en endnu mere kompetent vejleder eller coach.

 

Coachuddannelsen- og vejlederuddannelsen kort fortalt:

  • Er funderet i den narrative praksis
  • Fokuserer på værdier frem for lette løsninger
  • Styrker dine coaching- og vejlederfærdigheder


Narrative coach- og vejlederuddannelser
Kursusstart: 10. sep 2019
Sted: Snekkersten
Kursusnr.: 19-788
Kursusstart: 30. sep 2019
Sted: Aarhus
Kursusnr.: 19-785
Andet relevant
Kursusstart: 13. mar 2019
Sted: Snekkersten
Kursusnr.: 19-822
Kursusstart: 27. jan 2020
Sted: Snekkersten
Kursusnr.: 20-732

Hvem henvender coachuddannelsen sig til?

Vores coachuddannelse og vejlederuddannelse henvender sig til personer, som allerede praktiserer eller ønsker at praktisere coaching og vejledning. Kompetencerne fra coachuddannelsen kan også bruges til at blive en bedre leder eller konsulent.

 Uddannelsen adskiller sig fra andre coachuddannelser ved at bygge på det narrative perspektiv.

 

Vil du vide mere?

Kontakt os på dispuk@dispuk.dk eller telefon 4922 5161 for at få skræddersyet et tilbud, der passer perfekt til dine/jeres behov.