Kurset henvender sig til professionelle, der i deres arbejde har samtaler med unge af forskellig karakter, og som søger idéer til, hvordan de kan få de vigtige snakke med unge om, hvordan de egentlig har det. Uden at presse og forhøre dem.

Kurset er til dig der er interesseret i at kunne integrere narrative perspektiver og færdigheder i dit arbejde. Det kan være du er ny på det narrative felt, det kan være du har brug for et brush up, eller det kan være, du er erfaren samtalepraktiker, der har lyst til at skærpe dine narrative færdigheder.

Formålet med narrative samtaler med unge kan sammenfattes som svar på disse 4 spørgsmål:

  1. Hvordan skaber vi mulighed for, at mennesker kommer tættere på sig selv og på det, der er vigtigt for dem?
  2. Hvordan kaster vi lys på begivenheder, hvor mennesker føler sig betydningsfulde overfor andre?
  3. Hvordan får vi øje på den viden og de erfaringer, mennesker allerede har med livet?
  4. Og hvordan tilrettelægger vi samtaler, hvor mennesker har mulighed for at lære noget og udvikle sine færdigheder?

Kurset består af 2 dage, hvor deltagerne bliver introduceret til nogle af de narrative grundbegreber – teoretisk og praktisk. Der vil være en blanding af oplæg og øvelser og deltagerne bliver præsenteret for metoder og samtalekort, som man kan gå hjem og omsætte i sin egen praksis i form af f.eks. udviklingssamtaler, statussamtaler, bostøtte samtaler, vejledningssamtaler og familiesamtaler.

Ofte stillede spørgsmål

 

Afmelding af efteruddannelser og kurser sker i henhold til følgende betingelser:

For efteruddannelser:
Ved afmelding inden sidste tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist og inden uddannelsesstart opkræves 50%
Ved afmelding efter uddannelsesstart opkræves 100%

Ved flerårige efteruddannelsesforløb, hæfter man kun økonomisk for et uddannelsesår ad gangen. Et eventuelt afbud til fortsættelse på en efteruddannelse, skal være DISPUK i hænde senest 3 mdr. inden næste uddannelsesårs opstart.

For workshops og kortere kurser:
Ved afmelding inden tilmeldingsfrist opkræves 0%
Ved afmelding efter sidste tilmeldingsfrist opkræves 100%

NB. Man har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag man tilmelder sig. Dette gælder også ved tilmelding efter sidste tilmeldingsfrist.

Nej. Man skal ikke betale ved tilmelding. Der fremsendes faktura efter sidste tilmeldingsfrist (medmindre andet er angivet i kursusbeskrivelsen).

Parkering i Snekkersten

Der er parkeringsmuligheder på begge adresser og på vejen.

Da Snekkersten Stationsvej er en smal vej, hvor der indimellem kører store lastbiler, må vi henstille til, at man kun parkerer på den side, der vender mod nord. Ellers er der parkeringspladser på Snekkersten Station 3 min. fra DISPUK. Parkering på Parallelvej frabedes, da der ellers ikke er plads til vejens beboere.

Download pdf med kort og symboler – klik her

Parkering i Århus 

Ved Restaurant NorR (Marselisborg havn) er der parkering lige uden for halvøen, hvor Restaurant NorR ligger. Hvis der er mangel på ledige pladser der, er der altid pladser på den store grusplads før svinget.

Der kan parkeres på havnens pladser. Blot skal man huske at registrere sin nummerplade på en Ipad i baren hos  Restaurant NorR, senest 2 timer efter man har parkeret. Parkering gælder frem til kl. 23.59 samme dag

Nej, men vi har her fremhævet nogle af de steder, vi særligt kan anbefale i nærheden af vores undervisningssted i hhv. Snekkersten og Århus.

Snekkersten

Aarhus
 

Ja, på alle vores kurser og uddannelser er der inkluderet morgenmad, frokostbuffet og eftermiddagskaffe/kage.

Vores frokostbuffet er grøn med fokus på årstidens grøntsager. Det er derfor muligt at spise sig mæt, selvom man ikke spiser dagens kødret. Der bruges æg og animalske mejeriprodukter i vores køkken, så det er ikke muligt at spise vegansk. Kontakt kontoret ved eventuelle spørgsmål på dispuk@dispuk.dk

Har du fødevareallergener, så kontakt kontoret for at gøre os opmærksom på det. Aftal også gerne nærmere med køkkenpersonalet, når du møder ind på undervisningsstedet.

2 dage

5.500 kr. inkl. moms

12. jan 2023 Aarhus

Fortsat mulighed for tilmelding

Datoer

12. jan 2023 Aarhus Tilmeld

DETALJER

Aarhus - 23-803

23-803

12. jan 2023

15. nov 2022

2 dage

5.500 kr. inkl. moms

Lone Kaae Morell

Lasse Hauge

Min. 12 - maks. 24 deltagere

12. jan 2023 - 13. jan 2023

1. dag kl. 9.30 - 15, 2. dag kl. 9-15

Restaurant NorR, Marselisborg Havnevej 46d, 8000 Aarhus C

Tilmeld

Har du spørgsmål til kurset?

Kontakt

Mette Agerbo

Kursussekretær

agerbo@dispuk.dk

4922 5161

Send mail

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.