Dansk Institut for Supervision, Personaleudvikling, Undervisning & Konsultation

Om den aktuelle Covid-19 situation

Opdateret den 26. oktober 2020 kl. 9.00

Regeringen har præsenteret en række nye tiltag i kampen mod coronavirus. Som undervisningssted kan vi heldigvis fortsætte med vores aktiviteter.

Fra og med den 26. oktober skal du bære mundbind (medmindre du er fritaget), når du deltager i en indendørs aktivitet hos DISPUK. Dvs. ved ankomst, når du går til og fra undervisningen og i øvrigt bevæger dig rundt i huset. Du er velkommen til at tage mundbindet af, når du sidder ned. Du skal selv medbringe mundbind.

Vi beder dig følge sundhedsmyndighedernes generelle råd om forebyggelse af smitte: Hold afstand, vask/sprit hænder, host eller nys i dit ærme, begræns fysisk kontakt og bliv hjemme, hvis du er syg. Hvis du bliver testet positiv for coronavirus efter at have deltaget i undervisning hos os, beder vi dig om at informere os hurtigst muligt.

Af hensyn til din og vores underviseres sikkerhed har vi derudover indført en række ekstra retningslinjer for at sikre, at al undervisning foregår i trygge rammer:

  • Vores lokaler lever op til anbefalingerne om kvadratmeter og/eller afstand, så der kan sikres den anbefalede afstand mellem deltagere.
  • Ved foredrag og undervisning i egne undervisningslokaler tilstræber vi god plads mellem alle deltagere med en passende stoleopstilling.
  • Vi giver mulighed for, at man kan følge undervisningen hjemmefra via et Zoom-link, hvis man ikke kan eller må komme og deltage i undervisningen, eller hvis man på anden måde er påvirket af Corona-situationen. Kontakt DISPUK på telefon 49225161 eller send en mail til din kursussekretær for at få tilsendt link og password.

Det er vigtigt, at du vasker eller spritter hænder, når du træder ind og ud af undervisningslokalet – der er håndsprit tilgængeligt i alle lokaler.

Vi følger situationen omkring coronavirus tæt og opdaterer retningslinjerne løbende hvis nødvendigt. Vi opfordrer til, at du også selv følger med i myndighedernes aktuelle anbefalinger og de seneste opdateringer her: coronasmitte.dk

Hvis der sker ændringer i forbindelse med din undervisning, vil du blive kontaktet direkte.