Bog: Narrativ supervision og vejledning

Narrativ supervision og vejledning

Bogen indeholder teoretiske og metodiske kapitler med konkrete eksempler og anvisninger på, hvordan man iværksætter gode og berigende supervisions- og vejledningssamtaler. Herudover indeholder bogen kapitler om de filosofiske og etiske betingelser for den narrative tilgang til supervision og vejledning.

Narrativ supervision og vejledning er skrevet af forfattere, der alle har mange års erfaring med udøvelse af narrativ supervision og vejledning. Den indeholder beskrivelser af individuel supervision og vejledning af arbejdet med grupper. Den har fokus på supervision og vejledning i behandlingsarbejde og terapi, i pædagogiske og undervisningsmæssige sammenhænge, i forhold til ledergrupper og i forhold til kollegial vejledning. Den ser på normer for nutidens arbejdsliv og giver teoretiske og filosofiske perspektiver på det, som synes problematisk i vor tid. Bogen er skrevet til både erfarne supervisorer og vejledere, og til nye i feltet.

Redaktører: Allan Holmgren & Anette Holmgren
Antal sider: 256
ISBN: 978-87-998340-0-6
Forlag: DISPUKs Forlag

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at få de seneste nyheder, opdateringer og specialtilbud leveret direkte i din indbakke.