Ud af kampen. Anti-patriarkalsk ledelse. AFLYST

Den 18. januar 2019, Snekkersten

Kursusnr.: 19-802

Inspirationsseminar om Allan Holmgrens nye bog 

I foråret 2019 afholdes der en række inspirationsseminarer med udgangspunkt i Allan Holmgrens nye bog UD AF KAMPEN - anti-patriarkalsk ledelse. Her vil en række ledere tale ud fra bogens forskellige temaer. De vil også fortælle, hvordan de har brugt nogle af bogens praktiske anvisninger i deres arbejde som ledere. 

Der er bl.a. skrevet følgende om Allan Holmgrens bog:

”Allan Holmgren er dansk psykologis følsomme enfant terrible, og denne bog er hans erfaringsbaserede og personlige bud på ledelse. Han kalder det anti-patriarkalsk ledelse, men det er lige så meget en etik og en livsform, der handler om at lede efter det, der endnu ikke er fundet. Man skal starte langsomt og derefter sætte tempoet ned, som han skriver. Bogen og dens budskaber kan anbefales til alle ledere, men i grunden til alle, der hellere vil lede nysgerrigt i livet end finde Sandheden en gang for alle.” Svend Brinkmann, professor i psykologi, Ålborg Universitet.

”Jeg vil aldrig blive træt af at sige, at denne bogs kommunikative visdom ikke kan undervurderes. Læseren kan simpelthen lære så meget om, hvad god ledelse og gode ledelsesrammer er i praksis. Læs den.”Ole Fogh Kirkeby, professor emeritus i ledelsesfilosofi, CBS. 

”Med denne bog i hånden vil enhver leder få lyst til at træde ud af kampen. Man får en guide til at skabe mindre stress, større sammenhold og fællesskab.” Helle Gaarn, tidligere afdelingsleder i GEO, nu selvstændig konsulent. 

”Først menneske, så leder. Holmgren sparker røv til den styringsliderlige kultur og alle os ledere, der lidt for ofte glemmer at vise, hvem vi er og hvilke værdier vi står på mål for.” Morten Kruse, sekretariatschef i Skole og Forældre.


”Holmgrens anskuelser rammer lige ned i uddannelsesverdenens udfordringer og behov for at skabe meningsfulde og trygge sociale fællesskaber, netop for at læring kan finde sted.” Pia Sadolin, rektor Brøndby Gymnasium.

”En af bogens mange pointer er, at det kan lade sig gøre at lede på en radikalt anderledes måde og at skabe noget nyt.” Charlotte Aagard, centerchef, Helsingør Kommune. 

”Bogen har inspireret mig til at involvere mig i endnu flere samtaler med de mennesker, jeg møder, holde mig evigt nysgerrig i alle deres historier og lytte til deres problemer og alt det, der er vigtigt for dem.” Jakob Frølund, MMD, Kaptajn af reserven, delingsfører Afghanistan (2010).

Oplæg fredag den 18/1-19 kl. 13-16 i Snekkersten af:
Charlotte Aagaard - chef i Helsingør Kommune,
Pia Sadolin - rektor på Brøndby Gymnasium,
Helle Gaarn – tidligere afdelingsleder i GEO, nu selvstændig konsulent,
Poula Helt - Ph.D., ledelsesforsker, tilknyttet CBS,
Allan Holmgren - direktør, mag.art., adj.prof., CBS. 

Seminaret afholdes også: 
Onsdag den 23/1-19 kl. 16.30-19.30 i Århus. Læs mere her
Torsdag den 7/2-19 kl. 13-16, CBS, København. Læs mere her

Læs mere

Ud af kampen. Anti-patriarkalsk ledelse. AFLYST

Underviser(e):
Se program
Datoer:
Fredag den 18. januar 2019, kl. 13-16
Sted:
Snekkersten
Deltagerantal.:
Min. 20 - maks. 40 deltagere
Pris.:
kr 500 inkl. moms.
Tilmeldingsfrist:
5. januar 2019
Kursusnr.:
19-802
For nærmere information:
Kontakt kursussekretær Joan Andersen på mail andersen@dispuk.dk eller telefon 4922 5161 (dagligt kl. 10-13)

For nærmere information:

JOAN BRUUN ANDERSEN

Kursussekretær

andersen@dispuk.dk

4922 5161 (dagligt kl. 10-13)

Skriv til Joan, hvis du er i tvivl:

Sted:

DISPUK 2
Strandvejen 202 A
3070 Snekkersten
Telefon: 4922 5161
Telefax: 4926 6156
E-mail: dispuk@dispuk.dk